dilluns, 29 d’abril del 2019

Jornades Culturals 2019

El passat 10, 11 i 12 d'abril vam fer les jornades culturals.
El tema, aquest any, era sobre "Nova Lloreda", arofitant el 50è aniversari del barri.
Durant aquests tres dies els infants van fer diferents activitats per treballar aspectes sobre el nostre barri.
També van preparar uns tallers que vam fer barrejant P3, P4 i P5. Van ser els següents:

- Coneguem els arbres: Al taller dels arbres vam visualitzar fotografies dels arbres que hi ha al parc: salze, palmera, olivera, plataner, eucaliptus i pi. Vam tocar les fulles de la palmera, de l'olivera, del plataner i de l'eucaliptus i vam parlar sobre les seves característiques.
Després vam triar l'arbre que voliem fer i vam agafar les fulles corresponents per enganxar al tronc. Cada nen/a es va portar a casa l'arbre del parc que havia fet.

- El joc de la ocaAl taller del joc de l' Oca hem jugat aquest joc tradicional amb les imatges  més significatives de Nova Lloreda.
Cada vegada que algun grup queia en un casella que tenia una imatge del barri, per  poder continuar amb el joc havien de fer entre tots un puzzle relacionat amb aquella imatge.


- Construïm el parc: Hem fet entre tots les tanques de colors i el terra del parc de Nova Lloreda. Posteriorment contruirem la maqueta del parc.


- Els carrers del barri: Amb les Beebots hem anat per uns mapes dels carrers del barri, botigues i llocs més importants, com per exemple, el cap, el parc, Can Cabanyes, l'escola Llorens Artigas, l'escola Mercè Rodoreda, el mercat i la biblioteca. 

- Passeig pel parcA través d’un recorregut pel parc de Nova Lloreda hem descobert que aquest espai del barri es divideix en 3 zones: La zona vella, el pipican i la zona nova.
Hem observat el mobiliari ,la vegetació , les activitats   que es poden fer en cada espai i quins poden ser els seus usuaris.
A més a més a través d’un joc d’endevinalles finalment hem pogut gaudir de l’activitat més important que es pot fer en aquest espai verd del nostre barri, JUGAR !!!!!!





També us deixem unes fotos de P4 i P5  fent l'activitat de Guixot de 8. Van jugar a jocs molt interessants i divertits amb material reciclat.


Properament penjarem les fotos de les maquetes del barri!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada