dilluns, 27 de març del 2017

CONCERT DE PRIMAVERA

Un cop més hem celebrat el nostre Concert de Primavera. Aquest any el títol era "La percussió la portes dins del cor".
Han estat moltes setmanes de preparació: assajos, proves de vestuari, preparació de materials, entrades per a les famílies.... un munt de feina! Però tot ha valgut la pena perquè el divendres 17 de març va ser fantàstic.
Pel matí, vam fer l'assaig general al mateix teatre. És l'única oportunitat que els nens i les nenes tenen de veure les actuacions de tots els cursos. Vam poder comprovar que tothom havia fet molt bona feina. En David de la Blanca, que ja ens havia fet el Taller de Percussió al primer trimestre, va estar amb nosaltres ajudant-nos en tot i acompanyant les actuacions amb diferents instruments.
I no ens oblidem dels nostres reporters i reporteres, els alumnes de 4t que van estar gravant tot el dia per al seu projecte de video "La meva escola". Van fer una gran feina i tot va quedar enregistrat (assajos, desplaçaments, concert...TOT!).
I va arribar la tarda! Nervis, emoció, alguns imprevistos (com que s'anés la llum del teatre!) però tot va sortir perfecte! Tots els cursos van quedar molt satisfets de com havien anat les seves actuacions.
I els grans estaven molt contents i agraïts que el públic hagués esperat fins al final del concert i hagués pogut gaudir de la seva actuació.
Volem donar les gràcies a tots els pares i mares que ens van donar un cop de ma en diferents moments. Gràcies a la col·laboració de tothom el nostre Concert de Primavera ha estat un èxit un any més.
I, sobre tot, un fort aplaudiment per les nostres mestres especialistes de música ja que el Concert no seria possible sense el seu entusiame, la seva implicació i les seves ganes de fer sempre coses noves.


divendres, 17 de març del 2017

LES NOSTRES COOPERATIVES SURTEN AL DIARI

Les nostres cooperatives de 5è, CoopArt i CoopGuays van anar el passat dijous 16 de març al Museu de Badalona dintre del Projecte Emprenedors.

Allà van presentar els seus projectes davant les autoritats, la regidora de l’àmbit d’Educació, Laia Sabater, i l'Alex Mañas, regidor de Badalona Pròspera i Sostenible així com de la resta de cooperatives de la ciutat.

Aquesta activitat va ser recollida pels periodistes del "Diari de l'Educació" i surt en primera plana al seu diari. Aquí teniu l'enllaç per si us voleu llegir l'article i saber-ne més.

Bona feina, nois i noies de 5è!!!

                              http://diarieducacio.cat/