dilluns, 16 de novembre del 2015

CASTANYADA 2015

CASTANYADA 2015

El passat 30 d'octubre vam celebrar la festa de la castanyada amb les families i nens i nenes de l'escola. Aquí teniu un recull de fotos!!

CONSELL D'INFANTS DE BADALONA

Un cop començat aquest nou curs, ja s'ha tornat a engegar la feina del Consell d'Infants. Els nostres dos representants són l'Alejandro de 6è i l'Óscar de 5è. A partir de la primera reunió d'aquest curs, s'ha començat ja a treballar per decidir quin serà el tema conjunt. S'han fet consultes als i les alumnes de les diferents escoles participants per veure quina era la seva opinió.
El Plenari del Consell dels Infants de Badalona (CIB) celebrat dimecres 11 de novembre va ser presidit per l’alcaldessa i per la regidora de Badalona Educadora. Es va rebre al Saló de Plens de l’Ajuntament  la visita de Carme Solé Vendrell, il·lustradora, pintora i promotora del projecte Why? que es basa en l’exposició a centres  i a espais públics d’una pintura seva amb la cara d’un nen o una nena expressant el patiment que provoca, especialment en els infants, una situació de guerra i de violència.
Les nenes i els nens del CIB van acordar en aquest Plenari que el dia 20 de novembre es pengi una d’aquestes pintures cedida per ella, a l’Ajuntament i continuï itinerant, quinzenalment, pels centres educatius  que formen part actualment del Consell i per tots els de la ciutat que vulguin adherir-se a aquest projecte. 
Com veieu, hi ha molta feina a fer!

Aqui teniu una foto dels i les representants d'aquest curs.